Polly är redo för hemfärd

image

Polly är redo. Dags att åka till dockmamman. Tröjan blev helt ok och jag försökte virka några fina skor, men blev inte nöjd… Jag provade ett par svartvita converse och något halvdant vitt med lila blomma. De blev inte bra – jag fick inte till något snyggt stuk helt enkelt. Så började jag även med ett par benvärmare. Jag tror det får bli till jul eller så. Färdigköpt får bli modellen.

image

 

För nu var det dags att börja jobba igen. Jag  nöjde mig med hemstickad tröja och slank in på lekia och köpte gympaskor, rosaprickiga hängsle-byxor med vit blus och en tiger med klämma (så dockan inte tappar den genast). Det blev ett par söta rosa strumpor också. Himla praktiskt att Skrållans kläder passar så bra. Det lär finnas fina mönster till kläder för henne har jag förstått. Det får bli till jul, eller så, som sagt.

image

Nu är ju inte allt hemgjort, men små flickor blir stora så fort och dockor är ju roligast när man är liten? Stora E är världens pyssellisa som är så gullig för att hon verkligen visar att hon gillar när man har pysslat till henne. Även hennes mor är en klok kvinna som visar uppskattning och peppar till nya handarbeten. Det är tur det.

image

Hoppas E gillar nystylade Polly. Det kan ha blivit en allt för stor förändring med nya håret – för hon är sig då rakt inte lik… Det visar sig. Jag ska svepa om rosa silkepapper och skicka henne i morgon. Det känns lite roligt. Lilla e måste få något… Min första insektsbok roar nog henne mer än en docka? Jag får fråga henne vid det annalkande dopet:)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s